Седмично обедно меню |
Заведение "Лиани" - 088 295 8391 |
Понеделник Дата: | 19.05.25 |
| Вторник Дата: | 20.05.25 |
Наименование | Цена |
| Наименование | Цена |
Супи | |
| Супи | |
Зеленчукова супа | 4.49 лв. |
| Агнешка курбан чорба | 5.49 лв. |
Таратор 7 | 3.99 лв. |
| Таратор 7 | 3.99 лв. |
Основни - 0.350гр. | |
| Основни - 0.350гр. | |
Боб на фурна | 6.49 лв. |
| Кюфтета от леща с гарнитура | 6.99 лв. |
Запеканка с фусили и пилешко | 8.99 лв. |
| Свинска вратна с гъби и сметана | 9.49 лв. |
Свински жулиени със зеленчуци и ориз | 9.49 лв. |
| Пиле "Капрезе" | 9.49 лв. |
Десерт | |
| Десерт | |
Крем маскарпоне с горски плод | 5.49 лв. |
| Портокалов чийзкейк | 5.49 лв. |
|
|
|
|
|
Сряда Дата: | 21.05.25 |
| Четвъртък Дата: | 22.05.25 |
Наименование | Цена |
| Наименование | Цена |
Супи | |
| Супи | |
Пилешка супа | 5.49 лв. |
| Картофена крем супа | 4.49 лв. |
Таратор 7 | 3.99 лв. |
| Таратор 7 | 3.99 лв. |
Основни - 0.350гр. | |
| Основни - 0.350гр. | |
Постна мусака | 6.99 лв. |
| Запечени броколи с кашкавал | 7.49 лв. |
Свинско бон филе с хрупкава коричка | 10.49 лв. |
| Пиле "Къри" | 9.49 лв. |
Ципура на скара с картофена салата | 13.90 лв. |
| Тортила бургер | 9.49 лв. |
Десерт | |
| Десерт | |
Шоколадов мус | 5.49 лв. |
| Бисквитена торта | 4.99 лв. |
|
|
|
|
|
Петък Дата: | 23.05.25 |
| Салати - за цялата седмица - 0,300гр. |
Наименование | Цена |
| Селска салата - 7 | 5.49 лв. |
Супи | |
| /Розов домат, сирене, печена чушка, маслини, пресен лук, магданоз / | |
Супа топчета | 5.49 лв. |
| Айсберг с хрупкаво пилешко - 7 | 5.99 лв. |
Таратор 7 | 3.99 лв. |
| /Айсберг, краставици, пилешко филе, репички, дресинг/ | |
Основни - 0.350гр. | |
| Зеле и моркови | 3.99 лв. |
Лазаня със спанак и сирене | 7.49 лв. |
| /Зеле, моркови, копър, краставици/ | …. |
Пилешко с бекон и чедър | 9.49 лв. |
| Шопска салата - 7 | 4.99 лв. |
Свински ребра с печени картофи | 9.49 лв. |
| / Домати, краставици, чушки, маслини, сирене, лук / | |
Десерт | |
| Алергените на ястията са описани с номера |
Крем "кафе" | 5.49 лв. |
| Обърни се към сервитьора за тяхното значение |